• 64 83 3361
 • mail@osloautomatgear.no
 • Åpningstider: Man-Tor: 08.00 - 16.00 | Fre: 08.00 - 14.00

  Hva er flushing?

  Flushing er et forebyggende vedlikeholdsarbeid der oljen i automatgirkassen fjernes.
  Ny olje, og noen tilfeller rengjøringsmidler, spyles gjennom kassen for å skille ut smuss og metallrester. Deretter fylles det på med ny og ren olje.

  Hvordan utføres flushing?

  Oslo Automatgear demonterer og rengjør bunnpanne og magneter, samt skifter bunnpannepakning og oljefilter. Fordi ulike biler krever forskjellig type olje, benytter vi oss alltid av den oljen beregnet til ditt kjøretøy.

  Hva er fordelene med flushing?

  Flushing er et effektivt og forebyggende vedlikeholdsarbeid som kan spare deg for høye, og ikke minst unødvendige, kostnader i fremtiden. Ved regelmessig utførelse sikrer du girkassen en betydelig utvidet levealder. Samtidig bidrar flushing til økt komfort og funksjonalitet ved girskifte.

  Reparasjon av en automatgirkasse som har gått i stykker er en kostbar affære. Risikoen for disse uforutsette skadene og utgiftene kan enkelt reduseres ved regelmessig flushing. Et godt vedlikehold bidrar til god drivstofføkonomi og forlenget levetid for din bil.

  Hvor ofte er flushing nødvendig?

  Ingen oljer varer evig – uansett lovnadsord fra fabrikanten! Girkasseoljen bør skiftes for hver 60.000 km du har tilbakelagt på veien. Ved tung last eller annen belastning, bør intervallene være noe kortere. Les mer om service av automatgir her! 

  Bestill time!

  Login to your Account