Hvem jobber vi med

+47 64 83 3361

|

mail@osloautomatgear.no

|

Åpningstider: Man-Tor: 08.00 - 16.00 | Fre: 08.00 - 14.00

Hvem jobber vi med

Vi reparerer alle bilmerker Oslo Automatgear gjør reparasjoner på alle bilmodeller fra kjente merkevarer. Vår kunnskap og lange, brede erfaring gir oss et fortrinn på våre konkurrenter hva gjelder kjennskap til ulike bilmerker, og vi holder oss alltid oppdatert på modellenes utvikling. Bruk av riktig olje er viktig for å bevare motoren. I mange tilfeller […]

Vi reparerer alle bilmerker

Oslo Automatgear gjør reparasjoner på alle bilmodeller fra kjente merkevarer. Vår kunnskap og lange, brede erfaring gir oss et fortrinn på våre konkurrenter hva gjelder kjennskap til ulike bilmerker, og vi holder oss alltid oppdatert på modellenes utvikling.

Bruk av riktig olje er viktig for å bevare motoren. I mange tilfeller vil man kunne unngå en reparasjon eller et behov for å bytte girkasse dersom man sørger for riktig vedlikehold og jevnlig oljeskift. Vi bruker kun olje tilpasset din bil. Les mer om hvilken type olje du skal bruke her.

Forsikringsselskaper

Oslo Automatgear samarbeider med flere forsikringsselskaper. I mange tilfeller kan feil på automatgirkassen være en forsikringssak. Undersøk med ditt forsikringsselskap for å se om skaden dekkes. Dette gjelder både dersom du er privat kunde og om du er bedriftskunde.

Leverandør av bildeler fra kjente produsenter

Hos Oslo Automatgear er vi opptatt av kvalitet, og vi bruker kun de beste bildelene fra anerkjente produsenter og leverandører. Blant leverandørene våre finner du General Motors, som har vært en ledende innovatør innen transportteknologi i over 100 år. Vi leverer også deler fra amerikanske BorgWarner, og de verdenskjente tyske produsentene LuK, ZF og Sachs.

For å holde oss oppdatert på ny teknologi og spirende trender fra ulike produsenter, sørger vi for å være jevnlig tilstede på kurs over hele Europa.