Reparasjon av automatgirkasse

+47 64 83 33 61

|

mail@osloautomatgear.no

|

Åpningstider: Man-Tor: 08.00 - 16.00 | Fre: 08.00 - 14.00

Reparasjon av automatgirkasse

Reparasjon av automatgirkasse

Reparasjon av automatgirkasser er vår spesialitet, og vi kan reparere alle typer automatgirkasser.

Du vet når du trenger reparasjon hvis du opplever sporadiske girskift, høye lyder fra girkassa, eller hvis girkassa ikke klarer å skifte gir. Våre erfarne teknikere diagnoserer problemet og erstatter skadede eller slitte deler. Før du vurderer å bytte til en ny automatgirkasse Har du fått en feilmelding eller feilkode på ditt automatgir? Kontakt oss for et tilbud på reparasjon av den gamle.

Hvor omfattende det å reparere?

Mange reparasjoner kan utføres relativt smertefritt. Det er imponerende hvor mange problemer som kan løses ved å fylle på eller bytte olje, samt kanskje reparere en lekkasje. Men dette er ikke en fangst; det er en rekke problemer som dette ikke vil reparere.

Noen ganger må en del byttes ut. Våre teknikere kan ofte identifisere hvilken del det er ved å kjøre forskjellige tester og diagnostikk, både fysiske og digitale når det gjelder datastyrte overføringer. Det er en rekke deler som er tilgjengelige uten at det er nødvendig å fjerne hele automatgirkassen fra karosseriet.

Deler og garanti

Delene som er tilgjengelige varierer imidlertid fra automatgirkasse til automatgirkasse, og de fleste verksteder vil nøle med å gi betydelige garantier på eksterne reparasjoner av den enkle grunn at de ikke kan se om det er ytterligere interne problemer i komponentene som bare er tilgjengelig av fjerning av overføring. Og selvfølgelig er det mange deler som ikke er tilgjengelige. I disse tilfellene ser du på en fullstendig overhaling.

Vi leverer ett års garanti på alle våre reparasjoner.